sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Kirppuviikonloppu

Käytiin taas Tampereen toverin kanssa hiukan kirppistelemässä. Aikaa oli viikonlopun aukioloaikojen verran ja plakkariin kertyikin siten 13 visiittiä kirppiksillä ja kierrätyspaikoissa. Saatettiin ehkä vahingossa käydä lauantai-iltapäivällä myös Tigerissa tsekkaamassa lokakuun tarjonta.

 Yhdestä asiasta olen aina ollut ehdoton, nimittäin, että kosmetiikkaa ei kirppikseltä osteta. Eilen sitten havaitsin, että pystyn poikkeamaan tästäkin säännöstä, kun huomasin pöydän, joka oli täynnä kampaamohiustuotteita. Ilmeisesti kyseessä oli jonkinlainen poistomyynti, jossa poistettiin valikoimaa tms. ja esimerkiksi haaviini tarttunutta Superstar-suihketta oli pöydässä useita kappaleita. Käytettyjä ja avattuja ne eivät olleet missään tapauksessa, enkä avattua olisi ostanutkaan. Kyseisessä pöydässä kampaamotuotteet maksoivat noin puolet liikkeiden hinnoista ja kun pöydässä vielä sattui olemaan -50% lappu, oli melko helppo tehdä päätös ja ottaa avaamaton Tigi mukaan noin 75% halvemmalla kuin normaalisti.
 Astioistakin on sääntö, että kaappeihin ei hamstrata uusia, ellei samaa sarjaa ole ennestään. Ja no, nalleja mulla onkin ennestään 2 kappaletta erilaisia. Viime aikojen suosikkiteemukeja ne ovat olleetkin!
 Tigerissa olin tosi pidättyväinen ja ostin vain pariston palohälyttimeen ja 12 arkkia kuviopapereita kokonaisen neljänkymmenen arkin vihkosen sijaan!
 Tykkään Jeremy Clarksonin ja Stephen Fryn televisiopersoonista, joten toivottavasti tykkään myös heidän kirjoitustyylistään.
 Kontin laarista matkaan tarttui kaksi virkattua pikkuliinaa, joilla aion tuunata pari ompelemaani tylsää ja yksiväristä kangaskassia. Niinkin yksinkertainen idea on mielessä, että ompelen vain liinat kiinni kassin kylkeen ja a vot.
 Tuikut palamaan!
 Nuorten TyöTuki ry:n käsitöiden joukosta löytyi Ideakirppiksellä somia painettuja keittiöpyyhkeitä. Nämä päätynevät yhteen joulupakettiin yhdelle tärkeälle. <3
 Finlaysonin Muumi-pussilakana lapselle oli kiva löytö! Nyt oon ihan hiilillä täällä: annanko eteenpäin käyttöön vai leikkelenkö ompeluksiin!
Pienempi ja isompi palanen kankaita löytyi myös materiaalivarastoon ja pussillinen vetoketjuja 0,50e.

Varsin hyvä saalis oli jälleen tälläkin kierroksella, kolikkokukkaron sai lähes tyhjäksi (tämä on siis hyvä asia) enkä nyt mitään ihan hitsin turhaa ostanut. :)

Ei kommentteja: