perjantai 26. heinäkuuta 2013

Tarpeelliset Dermosilit

Jatketaan hyväksi havaittua linjaa ;)

Päädyin Dermoshopiin tsekkailemaan meininkejä ihan rehellisesti luettuani yhtä kivaa kosmetiikkablogia, jonka kuukausikoosteissa vilisi loppuneita dermotuotteita. Miten mä en oo koskaan aiemmin tutustunut merkkiin?

Kliksuttelin sitten huvikseni ostoskoriin kivalta vaikuttaneita juttuja ja huomasinkin sitten, että mulla oli siellä 11 putelia, joita voin hyvällä omatunnolla kutsua tarpeellisiksi. Lähetin tilauksen myöhään tiistaina illalla, keskiviikkona tilaukseni pakattiin ja lähetettiin matkaan. Vuorokauden vaihduttua torstaiksi pakettini oli lajiteltu kotipaikkakunnallani ja aamulla rekisteröity kuljetukseen. Iltapäivällä sain tekstiviestitse _muistutuksen_ pakettini saapumisesta Smartpost-automaattiin, en saapumisilmoitusta. Samapa tuo. Kipitin tien toiselle puolelle ja hain pakettini. Reilusti vajaat kaksi vuorokautta kului siis siinä, että tilaukseni oli fyysisesti käsissäni. Tykkään!

Nyt tulee taas aikamoinen kuvaoksennus, mutta ei voi mitään :)
 Tämä Extra-niminen voide on kuulemma kuivan ihon pelastus ja esimerkiksi hyvä pehmittäjä jaloille. Muistaakseni luin, että sisältää 45% rasvaa. Itselläni on kesän kuivattamat koppurajalat, joten...
 Vessan lavuaarin reunalle pönikkä pesunestettä.
 Keittiöön tiskiainepullon viereen nestesaippua käsille.
 Aloe geeli rauhoittamaan ja hoitamaan ihoa. Sopii hyvin esim. karvojenpoiston jälkeen. Tulee varmaan käyttöön heti tänään!
 Jätettävä hoitoainesuihke hiuksille. Käyttöön tänään!
 Kynsilakanpoistoaine. Edellistä on liru jäljellä ja tänään täytyy vaihtaa lakat sekä sormiin että varpaisiin.
 Limekuorinta-aine kropalle. Hupsista, kun mähän menin just ostamaan Prisman alekopasta papaijakuorinnan. Tiistaina mulla oli 0, nyt mulla on 2.
 Sheivausgeeli. En oo käyttänyt hirmupitkään aikaan, ja sen kyllä huomaa. Tänään korkkaan!
 Kaupanpäälliseksi sai valita tilauksesta tulleiden bonuspisteiden mukaan tosi monesta eri vaihtoehdosta jotakin ja mä otin tiettykin heti nämä tyhjät matkapullot. 3x60ml pulloa, 30ml purnukka, 5ml purnukka, uudelleensuljettava läpinäkyvä pussi ja tarra-arkki, jonka tarroissa lukee valmiiksi joitakin kosmetiikkatuotteiden nimiä. Jos teen vielä joskus uuden dermotilauksen, pitänee ottaa sama setti uudelleen tilaajalahjaksi.
 Meikinpuhdistusaine. Oon säästellyt kaverilta saamaani Lumenen silmämeikinpoistoaineen loppua, ettei tarvis ostaa uutta, ja poistanut meikit ties millä liinoilla ja räteillä ja saippuoilla. Joopa joo, fiksua.
 2 minikokoista hoitoainetta hiuksille. Lapin reissulta tämmöinen puuttu pussista ja piti ostaa Jounin kaupasta täysikokoinen Fructis. :P
Paketissa oli vielä yllätyksenä tämmöinen setti (iiiiiiso pussillinen) näytteitä eri tuotteista. Oon aina iloinen, kun tämmöisiä saa!

2 kommenttia:

annakristiina kirjoitti...

Matkapurkit on varmaan tarpeelliset, pitäisköhän iteki laittaa tilausta vetämään.. :D Meillä töissä on yks joka kauppaa noita dermoja. Kans Aloe-aine vaikutti kivalta. :)

Jo kirjoitti...

Oon käyttänyt näistä jo suurinta osaa ja ei oo poikkipuolista sanaa sanottavana :) En tiiä miks oon niin fiiliksissä noista matkapurkeista, mutta tekis mieli esim. 900ml shampoopullosta truutata tommonen pikkupullo täyteen ja käyttää sitä suihkussa. On hiukan kömpelö se jättipönikkä nimittäin käsitellä :P matkapakkaukset jokapäiväiseen käyttöön jee!