tiistai 30. heinäkuuta 2013

Satunnaiselämää

Vaik oon suurimman osan ajasta huono lähtemään paikkoihin yhtäkkiä, kun joku soittaa, että "tuutko nyt heti", ja saan paniikkikohtauksen kun soitetaan, että "ootko kotona, tuun nyt heti", mutta silti edelliset neljä päivää perjantaista maanantaihin olivat mulle oiva esimerkki siitä, että kyllä mäkin pystyn asioihin ihan ex tempore. Vaikka olis tukkakin tosi likainen.

Perjantaina ystävä juurikin soitti, että "oon puolen tunnin kuluttua siellä" ja täällä oli sotkuista, gasp! Kuitenkin oli ihan parasta, että nähtiin ystävän kanssa ja saatiin vaihtaa kuulumisia :) Ihan vaikka tarjottavaksi olikin vain jääkaappikylmää vettä.

Lauantain ohjelmaan kuuluivat kesäjuhlat ihan suunnitellusti. En halunnut käydä ruokakaupassa ennen juhlia, vaikka kotona jääkaappi oli tyhjä, joten se jäi sunnuntaille. Sunnuntaina olinkin sitten palaamassa kaupasta kotiin painavien ruokakassien kanssa, kun ystävä soitti ja pyysi keskustaan kosmetiikkaostoskaveriksi (tietää mistä narusta mun kanssa vetää!). Oli hiki ja painavia kasseja ja sunnuntaifiilis, mutta omaksi ihmetykseksenikin vastasin kyllä! Vein kassit kotiin ja hurautin keskustaan ja vietin huippukivan sunnuntain ystävän kanssa shoppaillen, lounasta syöden ja kahvitellen. Rentoa ja kivaa.

Eilen maanantaina taasen lojuin kotona, kun näin FaBossa, että ystävä kysyi seuraa esim. Ikeaan. Näin tilaisuuteni koittaneen, sillä hingun kylppäriin kapeaa hyllykköä. Sovittiin ystävän kanssa lähtöaika hetken päähän ja päädyin viettämään yhden parhaista päivistä naismuistiin. Käytiin kirpparilla, ostarilla, lounaalla, Ikeassa ja siellä ollessamme yhteinen ystävämme soitti ja kysyi, käytäisiinkö teellä Ikean jälkeen kun kerran liikkeellä oltiin. Tokihan mentiin! Kotiin palasin illansuussa ilman hyllykköä...

Välillä siis kannattaa sanoa reippaasti kyllä, vaikka oliskin suunnitellut pesevänsä hellannupit hammasharjalla ja ei olis lähtöfiilistä. Huonona puolena tässä on kyllä se, että taas sorruin ostamaan yhtä sun toista, vaikkei olis ylimääräistä rahaakaan enää ennen seuraavia tilejä ja tavara kämpässä senkun lisääntyy...
 Nää sain ystävältä, joka oli siivonnut kaapista teet, joita ei aio itse juoda. Mun kokoelmiin :)
 Ihana oli säilyttänyt tän tyhjän Clipper-boksin mulle, kun taannoin kuulutin, että otan näitä vastaan askartelutarkoituksiin!
 Sunnuntaina törmäsin tähän Freemanin päärynäiseen kasvoputsariin, jota etsin viime viikolla Prismasta.
 Body Shopin kesäalesta tarttu matkaan tea tree oil näppyläiselle naamalle...
 ...ja vattua piti hamstrata koko tulevaksi talveksi sunnuntaina ja maanantaina.
 Ikean poistopisteeltä tarttu matkaan tää kolmen pullon setti, mukana yks kaatonokka. Vaikee valinta: keittiöön öljyille ja sokerille vai kylppäriin kylpysuolalle, öljylle yms.?
 Kimpassa ostettiin Ikeasta toinen kolmen pullon setti, josta ystävä halus pumpullisen hajuvesipullon ja minä tämän. Ystävä osti koko setin ja lunastin itselleni tämän. Reilu tasajako 2-1 ;)
Mulla oli entuudestaan hammasharjamuki ja jalallinen (saippua)kulho, ja nyt on sitten tuo pullokin. Kylppärin holy trinity! Ehkä nuo sinisävyiset pullot sitten menee keittiöön :)

Ei kommentteja: