keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Kirput 2.7.2013

Pohjoisen matkaseuralaiseni saapui vuorokauden erilläänolon jälkeen luokseni jatkamaan kesäseikkailua: aikeissa oli kiertää sekä jokilaivoja että kirpputoreja muutama vuorokausi, välillä toki käytäisiin nukkumassa mun majatalossani.

Maanantaina illalla veljeni oli käymässä kylässä ja hakemassa pohjoisen tuliaisia, kun toveri saapui ja pian kuulumisten vaihtojen jälkeen lähdettiin matkaan. Maanantaina ehdittiin yksi kirppis (josta en ostanut mitään) ja kaksi jokilaivaa, ennen kuin lähdettiin keräämään voimia tiistaita varten.

Tiistaina herätyskello soi kahdeksalta ja auto starttasi muutaman minuutin yhdeksän jälkeen. Matkalle osui SPR:n Kontti, Ekotori, Löytökirppis, Ideakirppis, Kirppis-Center, KirppisMaailma, Mimmin Kirppis, MiniMani, Hassinen, Laiskan Kirppis, toinen Ekotorin piste ja toinen Kirppis-Center. Ei mitään lounastaukoja tai muuta nössöilyä, sipsipussi autossa piti nälän loitolla. Yhden kirppiksen pihalla kipitin oranssille postilaatikolle postittamaan yhden businessasian ja Länsikeskuksessa poikkesin Prismalle toiveissani Ruisrock-lipun hankinta ja vessareissu. Muuten tiukkaa kirppistelyä. Puoli viiden jälkeen rynnättiin vielä yhteisen ystävämme luokse iltapäiväkaffelle kuulumisia vaihtamaan ja iltahan venyi siitä sitten höpistessä niin, että takaisin mun kämpällä oltiin illalla yhdeksän jälkeen. Aivan mainio päivä! Mutta sinne jokilaivoille ei sitten enää jaksanut...

Sitten niihin kirppuihin:
 Aarteiden aarre. Lewis Carroll: Liisan seikkailut ihmemaassa. Suomennos: Anni Swan. Kuvitus: Tove Jansson. Löytökirppikseltä 4e.
 Lueskelin kirjanselkämyksiä ja näin nimen Emotionally Weird. "Mun kirja!" Luin kirjan takakannen ja... "Mun kirja!". Ekotori 0,50e.
 Kokoelmasta puuttui Linnunradan käsikirja liftareille. KirppisMaailma 1e.
 Ruusun terälehtiä askarteluun. Kirppis-Center 0,80e.
 Neonvärisiä muovihelmiä askarteluun, Mimmin Kirppis 0,20e.
 Kanttinauhaa 2 pakettia. Mimmin Kirppis 1e/kpl.
 Pussillinen mustia nappeja ompeluksiin. Löytökirppis 1e.
 Ihan mun näköinen kiva huivi, mustaa, violettia ja hopeeta. Kirppis-Center 2e.
 Korvikset, Kontti 1e.
 Korvikset, Kontti 1e.
 Vessakyltti, Kirppis-Center 1,30e.
 Ompeluksiin kankaita :) Turkoosinvihertävä verhokappa Kirppiscenter 4,90e Punainen pilkullinen tyynyliina Kontti 0,80e. Ruusukuvioinen tyynyliina Kontti 0,80e. Kukkakangas Kontti 0,30e.
 Sitten vähän mun näköisiä astioita. Luhta Homen a la Sara lautanen, Ekotori 0,50e.
 Gallery by Inhesion, 2 kuppia ja 2 asettia, Ekotori 0,50e/kpl.
 Violetti muovikulho, Ekotori 0,50e.
Lopuksi saippuaa ajatellen hankittu pikkutarjotin, kivan värinen ja kuosinen. Laiskan Kirppis 0,50e. Saippuat kuvausrekvisiittaa, made by me!

2 kommenttia:

annakristiina kirjoitti...

Jeah, mahtavaa! Täällä mä siirtolapuutarhassa datailen kynttilänvalossa ja lueskelen ihania kirppisposteja. En ollenkaan huomannu että olit tehny myös hyvän kanttinauhalöydön, jes!

Jo kirjoitti...

Joo, kanttinauha oli mainio ja tarpeellinen bongaus. Sekaväriset helmet oli pakko värierotella omiin pikkupusseihinsa ja napeista laskin saavani silmät 32 pehmoötökälle. Jeah!