sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Kesätorilla 20.7. Sinisen Siiven Puodin kanssa

Omassa kodissa taas!

Tämän viikonlopun huippujuttu oli pitkään odotettu ja suunniteltu kesätoriretki Somerniemelle, tarkoituksena siis nimenomaan mennä myyjäksi kaupittelemaan omia käsitöitä.

Lähdin vanhoille kotinurkilleni jo perjantaina, sillä oli sovittu, että otetaan yhteisstartti yöllä sieltä matkan varrelta. Illalla jo tiesin, että tänä yönä ei paljon nukuta, mutta kyllä sen kesti kun sitä osasi odottaa - kello oli soimassa puoli neljältä, mutta heräsin jo kolmelta kolmen tunnin unien jälkeen. Sitten vaan kamat kasaan ja neljältä toveri saapui pihaan mua noutamaan.

Oli jännä ajella Somerniemelle, kun tuntui, että koko muu maailma vielä nukkuu - mitä nyt jokunen viimeinen yöeläjä oli hiippailemassa kotikoloilleen. Auringonnousua olen itsekin ihaillut viimeksi baarireissulta palatessa, mutta nyt oli fiilis vähän toinen. Muutama minuutti ennen viittä oltiin pelipaikalla ja päästiin nappaamaan myyntipaikan saamista varten vuoronumero 14. Paikkoja alettiin jakaa kuudelta, joten oli aikaa ihmetellä saapuvia autokuormia ja nauttia hiukan aamupalaa.

Aamutuimaan oli ensin hirmu kylmä, koko päivän riesana oli hirvittävän kova puuskittainen tuuli, joka kertaalleen kaatoi yhden myyntipöydänkin, ja lopulta aurinko oli helottanut päivän kuitenkin niin kovasti, että iltapäivällä kotona peiliin katsoessani havaitsin polttaneeni kasvoni ja rintani. Oh my! Sateelta kuitenkin vältyttiin, mikä oli aivan huippujuttu. Tori oli tupaten täynnä myyjiä ja ostajakansaakin riitti.

Meidän pöydissäkin oli kiinnostavia juttuja ja katsojia oli ihan kivasti, mutta kauppaa tein kyllä harmillisen vähän. Omilleni pääsin ja taskun pohjalle jäi muutama killinki.

Torilla vietettiin hattupäivää ja itsekin olin varustautunut punaisella silinterihatullani. Yhdentoista maissa käytiin hattukisa, jonne tietty menin mukaan - en minä huvikseni ollut saattanut itseäni naurunalaiseksi pitämällä silinteriä päässäni koko aamua! Valitettavasti en saanut voittoa, vaikka sitä lähdin tavoittelemaan, mutta sain sentään lohdutuspalkinnoksi pussin karkkia.
Myynnissä mulla oli seuraavanlaisia juttuja:
 kangaskasseja nippukaupalla + kummitädin lahjoittamia virkkaamiaan huiveja 4kpl
 korviksia ja pikkurasioita
 vetskaripusseja
 saippuaa jos jonkinlaista
kortteja, pikkukukkaroita, hiusrusetteja, sälää...

Ja jotta universumilla pysyisi hyvä boogie päällä, olihan se toki jotakin vähän ostettavakin. Toverin kanssa tehtiin lopuksi vielä vaihtiksetkin: nimpparilahjaksi sain jalkakylpypussin ja totesin, että vaihtokauppahengessä voisin lahjoittaa yhden 125 saippuastani vastalahjaksi :D

 Ihanan vaaleanpunaista, mutta elämä on!
 Tämä on Sinisen Siiven Puodin tuotos, jota olen himoinnut facebookkiin kirjoittamani kommentin päivämäärän perusteella neljä kuukautta. Oli jo aikakin kotiuttaa!
 Nimpparilahja
Ja yhdestä sisustus- ym. säläkojusta bongasin ihanissa kuoseissa muffinsi- ja tryffelivuokia. Muffinsivuokia en toki olisi voinut itselleni perustellakaan, kun kaapista niitä jo löytyy, mutta näitä pieniä tryffelivuokia oli oikein lupakin ostaa! Näen kuukauden päässä 18.8. siintävän ravintolapäivän, ja kuinkas ollakaan, viime kerralla hitiksi noussut tuote maitosuklaafudge kaipaa jonkinlaista uutta tarjoilusysteemiä - miksipä en jähmettäisi fudgemassaa pienissä paperivuoissa?

Kiitokset Sinisen Siiven Annalle hyvästä seurasta ja meiningistä, aivan positiivinen kokemus! Kuukauden päästä tosiaan pääsemme taas irti ravintolapäivän merkeissä.

Ja sit vielä PS. kummitäti kävi meillä kotikotona perjantaina mun nimppareilla ja tuomassa mulle myyntiin tekemiään käsitöitä. Sain yhdistetyn synttäri- ja nimpparilahjan samalla. Check this out:
Kaksi Mariskoolia ja vähän lisää vaaleanpunaista vielä lahjakassissa. Kiiitoooos! Something old, something new, something borrowed and something PINK näyttäisi olleen teemana tällä viikonlopulla :D

3 kommenttia:

annakristiina kirjoitti...

Kiitoksii vaan. :) Kylläpä muuten näyttää jutut hyviltä tota mustaa tähtikangasta vasten! Mä roudasin äsken sisälle mun kaks kirppislöytöäni, julkistanen täällä ehkä huomenna. Ja hih, ravintolapäivä on ihan kohta! Pitää heti tilipäivän jälkeen tehdä koe-erät kahdesta uudesta piirakasta, jänskää!

T. kirjoitti...

Voi teitä puuhailijoita, antakaa mullekin vähän tota virtaa, että saan kotijuttuja aikaan! :) 125 saippuaa, siistii! Menikö hyvin kaupaksi? On ainakin niin houkuttelevia tuoksuja, että luulis menevän! :) Tuoksuuko sulla kotona jo Lush? ;)
Vai ravintolapäivä on sunnuntai, miksei vaikka lauantai niin vois lähteä ajelulle! (koska sunnuntaisin ei ilmeisesti voi ajella, hmm?)

Jo kirjoitti...

Hih, 125 saippuasta myin yhden kanelikahvin ja vaihtokauppasin yhden tervan :D jokunen vielä jemmassa...

kieltämättä kotona on ollut hyvä tuoksu, etenkin silloin kun palaset vielä tekeyty keittiön hyllyllä. terva oli tuoksuna voimakkain ja dominoivin. ihan lushmaisen herkkuihin tuoksuihin ei mun saippuat yltäneet :D