torstai 11. heinäkuuta 2013

Last, definitely not least. LivBox - heinäkuu

Jo eilen hinkumani heinäkuun LivBox kannettiin juuri minulle ja oh joy!

Tiesin ennakkoon, että teemana on tällä kertaa hiukset ja tiesin myös Facebookista, että osa tilaajista on saanut pakettinsa jo eilen. Niinpä illalla kärkyin Googlen äärellä ja löysin kuin löysinkin blogin, jonne eka nopea oli ehtinyt kuvata boksin sisällön. Spoileri, joo, mutta voi kuinka mua ei haittaa tällä kertaa yhtään!

Tämä (tältä erää ainakin) viimeiseksi jäävä heinäkuinen hiustuoteboksini kuin räjäytti jättipotin. Aiempien laatikoiden joukkoonkin on mahtunut tosi mieluisia, mutta tässä tämän kertaisessa boksissa KAIKKI on hyvää. Kaikki on tarpeellista. Kaikki tulee käyttöön. Ja, oh my, yhtä näytettä lukuun ottamatta KAIKKI muu on täysikokoista! Extrabonarit LivBoxille siitä. 10 pistettä ja papukaijamerkki!

No, wanna see what was inside this time?
 Kesätuulen tuivertamien hiusten kesäruno.
 Schwarzkopf Professionalia, SunSilkiä, Herbinaa, Carmexia ja Glitteriä.
 Ekana paljastui yllätys, jota ei eilen lukemaani blogiin oltu kuvattu: Glitterin 15 kampausta sisältävä The Hair Guide (vol 2). Hei vautsivau, osaisinkohan ja jaksaisinkohan mä nyt tehdä kuontalolleni jotain näillä ohjeilla? Mulla on ollut aika kova hiuskriisi (ja siitäkin syystä tämä paketti on aivan huippuhuippu-mielettömän hyvä!), kun tukka näyttää niin elottomalta ja kuivalta. Latvat pitäisi ehdottomasti käydä siistimässä, mutta toisaalta, oma äiti voisi tehdä sen ilmaiseksi, kun vaan joskus olisin menossa käymään... Lisäksi mua on alkanut entistä enemmän kiinnostaa syrjähyppy takaisin vanhaan ja _värjätä_ tukka. Ei mitään järkeä, I know, kun oma väri on niin hyvä ja oon ollut värjäämättä jo niin monta vuotta. Mutta kun. En ajattele tätä asiaa järjellä, vaan tunteella, silloin kun värjäyshimo iskee.
 Eka varsinainen kosmetiikkatuote onkin sitten tämä. Herbinan Tuuheuttava kuivashampoo. Mulla on ennestään Klippoteketin kuivis, jota en voi käyttää, sillä se tekee hiuksistani harmaat. Lisäksi on töistä saatu Tresemmen kuivis, jota en ole koskaan edes kokeillut suihkia hiuksiin, kun Klippoteket on pilannut kuivashampoot mulle. Äsken kuitenkin uhrasin itseni tieteen alttarilla ja tätä blogia varten suihkaisin tuotetta hiukan hiusten latvoihin. Ihana hedelmäinen tuoksu oli eka asia, jonka huomasin, tokana, että hiuksiin ei tullut mitään jauhomaista tai harmaata. Sormilla hierottuna tuntuma oli pian kuivahko eikä hiuksiin jäänyt tuntumaan mitään tähmää vaan sellainen pieni "karheus" josta tietää, että hiuksissa on muotoilutuotetta. Eikä tosiaan mitään sävyä! Hurraa! 200ml ja 4,95€
 Tokana Sunsilkin lämpösuoja- ja kiiltosuihke. Ja hei hurraa! Hirveällä angstilla kulutin pois kaapista juuri hiljattain Osiksen lämpösuojan, jonka ostin 2004 pidennyksien aikaan. Sen loputtua jouduin myöntämään, että edessä olisi pian uuden lämpösuojan hankkiminen, jos haluaisin nauttia kiiltävistä ja suoristetuista ihanista kutreista joskus uudestaan. Ja mä kyllä taidan haluta. Nyt ei tartte ostaa, hiphei. Suihkaisin tätäkin (eri kohtaan) latvoihin kokeeksi ja pelästyin, kun pullosta ruiskui ulos huonolla paineella muutama tippa valkoista vaahtoa. Kyse oli kuitenkin vain suihkumekanismin alkukankeudesta ja pienen pumppauksen jälkeen sain ulos kunnollisen suihkun. Ekana tuotteesta havaitsi karkkimaisen tuoksun, joka pian vaihtui hieman muoviseen suuntaan. Jälki oli märkää, niin kuin ainakin Osiksessa oli myös. En nyt tiettykään vielä kokeillut mitään suoristusoperaatiota, mutta uskon, että käytettyä tulee. 150ml ja 4,90€.
 Glitteriltä oli kampausoppaan lisäksi nutturavalkki ja koristepinnejä. Mun onkin pitänyt joko hankkia valkki tai kokeilla vastaavaa ihan tavallisella sukalla! Heinä-elokuussa on tiedossa kahdet sukukemut, joihin voisi kokeilla juhlavaa valkkinutturaa a la Glitter. Miinusta annan siitä, että vaikka Livboxilla on käytössään tilaajien kauneusprofiilit, on minulla tummatukalla paketissa vaalea valkki. En tahdo lisästressiä kampauksenteossa siitä, että näkyykö suortuvien lomasta vaaleaa valkkia... Valkki 3,90€, pinnit 6€/4kpl.
 Schwarzkopf Professional ilahdutti Bonacure Fiber Force tehohoitonäytteellä. Tämä tulee käytettyä varmaan seuraavassa spa-sessiossa jo tällä viikolla (koska hiuskriisi). Tällä hetkellä en omista hiusnaamiota tai tehohoitoa, joten kiva kokeilla tätä. Pikkupurnukka riittää mulla yhteen tai max. kahteen kertaan. 150ml on 18,70€, tämä 30ml olisi siis jotakin 3,74€ luokkaa.
 Lopuksi, mukana oli jotakin pientä kivaa myös kesän suukkosuulle. Carmexin kirsikkainen huulivoide, jossa suojakerroin 15. Hei ihan huippua, aivan kuin mulle tehty tämä, sillä rrrrakastan kirsikkaa. Carmexia en ole koskaan aiemmin käyttänyt. Tuotekortti kertoi, että tämä sisältää viilentävää mentolia ja itse pakkauksen pahviin on printattu, että "The tingling sensation let's you know it's working". Yllärinä se silti tuli, että ensin huulille tätä levitettyään tuoksuu kirsikka (mutta ei maistu, lipaisin!) ja sen jälkeen pian alkaa kihelmöidä. Aika paljonkin. Niin paljon jopa, että ehdin ajatella "Ai kauhee!". Mutta sitten siihen tottui ja sitten kun kihelmöintiä ei enää tuntunut... lisäsin uuden kerroksen, koska halusin sitä lisää! :D Miinusta annan siitä, että tuote on purnukassa, josta sitä pitää joko kaivella (likaisin) sormin huulille, tai varta vasten jollakin tikulla tai spaatelilla ja let's face it - ihan liikaa vaivaa, kun huulivoiteen voi myös levittää puikosta huulille parissa sekunnissa. Purkin sisältö itsessään on kuitenkin ihan rakkaustavaraa. 7,5g ja 3,95€.
Mä taidankin ekana kokeilla tommosta Havaiji-tytön tukkaa, jos osaan. Tästä heinäkuun paketista jäi kyllä niin positiivinen fiilis, että tähän onkin tilaus nyt hyvä lopettaa. Tattis Livbox! Eiköhän me vielä kohdata.

1 kommentti:

T. kirjoitti...

Täytyypä kokkeilla seuraavaksi tota Herbinan kuivashampoota, jos siinä on vieläpä hyvä tuoksu. :)
Mulla on kanssa tuollanen nutturahässäkkä, aika kivan tötterön sillä hiuksiin saa; täytyykin koittaa josko se menis vielä tähän lyhyempään malliinkin ilman taistelua. :)