sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Vapis!

Ai, onko mulla joku blogikin?

En oo pitkään aikaan ehtinyt ja muistanut kirjoittaa. Kaikenlaista hauskaa ja sosiaalista on taas ollut; Moonspellin keikasta laitoinkin jo maininnan, ja se olikin hirmuisen hyvä ja odottamisen arvoinen tapahtuma. Rakastuin bändiin uudelleen! <3

Sen jälkeen on ollut Inception-leffailtaa ystävien kanssa, brunssia Fontanassa isohkolla porukalla, laivaristeily vanhan ystävän kanssa, perinteinen teehetki jrernan kanssa, kyläreissu tädin luo, kotibileet kaverilla (ja yllätysbaarireissu) sekä päiväretki Helsinkiin ja Espooseen. Aina kun multa kysytään, "mitäs sulle kuuluu?", vastaan aina "eipä mitään ihmeellistä, sitä samaa". Tapahtuuhan mun elämässä vaikka mitä! Kahdessa viikossa kaikki tämä. :O

Tänään on sunnuntai ja vapaapäivä, jolle en ole tehnyt lupauksia enkä to do-listaa. Aurinko paistaa, kevät tuntuu vihdoin saapuneen ja sain viime yönä nukuttua supermakeasti, vähän univelkoja pe-la väliseltä yöltä. Mun tosiaan vain piti käydä viettämässä hauska ilta kavereiden kanssa kotibileissä ja tulla puoliltaöin kotiin, jotta jaksan herätä 7.00 ja lähteä yhdeksän bussilla Helsinkiin. Oli jo monen monta viikkoa aiemmin sovittu, että menen playdateille kummitytön kanssa. No, siinähän kävi sitten niin, että lähdinkin porukan kanssa Apolloon ja hupsis, olin Hese-pussini kanssa kotona kahdelta yöllä, nukkumassa ehkä kolmelta... Vaikka eilen oli todella tuskallista nousta, heräsin kuin heräsinkin ajoissa ja lähdin reissuuni.

Syötiin kummitytön kotona lounasta, käytiin ulkoilemassa, kierreltiin pari tuntia Sellossa ja käytiin vielä alkuiltakahveilla ja leikkimässä kummitytöllä, ennen kuin palasin Helsinkiin. Treffasin siellä entisen opiskelukaverin, jonka kanssa käytiin parilla vaihtamassa kuulumiset ja sitten hän saattoi mut bussilleni. Voin kertoa, että vaikka jaksoinkin painaa koko päivän suhteellisen hyvin, oli tosi vaikeaa pysyä hereillä enää kotimatkalla bussissa! :D Puolilta öin hyppäsin kotini läheisellä pysäkillä bussista ja kipitin kotiin. Raikas ilma piristi sen verran, että viime yönäkin nukkumaanmeno venyi kahteen asti... Hupsis.

Tämä päivä on mennyt ohi kuin varkain, kun olen tehnyt just mitä huvittaa enkä mitään muuta. Äsken järkytyin, kun huomasin, että kello on jo kuusi :D Päätin kirjoittaa edes blogiin pienen elonmerkin, jotta saan tänäänkin aikaan jotain merkittävää. Tästä siis, olkaa hyvä. I'm alive ja back in business. Viitisen blogipostin aihetta on jo mielessä, nyt pitää skarpata ja elvytellä tätä blogia hiukan. :)

Aurinkoa ja hyviä sunnuntaifiiliksiä vielä mahdollisille lukijoille ja energiaa alkavaan viikkoon!

Ei kommentteja: