maanantai 22. huhtikuuta 2013

Itämeren Prinsessa

Maaliskuisen Viking Grace -risteilyn jälkeen vanha ystäväni 17 vuoden takaa laittoi mulle viestiä. "Hei, meidän pitäis mennä laivalle yhdessä!". Laitettiin tuumasta toimeen ja varattiin kilpailevan yrityksen M/S Baltic Princessiltä hytti huhtikuun puolivälille.

Risteily meni hirmu hyvin ja oli yllättävänkin hauskaa. Tietty se, ettei kyseisen ystävän kanssa nähdä kuin parin vuoden välein, takasi, että meillä riitti juteltavaa ja kuulumisten vaihtoa. Viikonlopun ollessa kyseessä alus oli täynnä nuorta bilekansaa ja kemutusta siellä riittikin ihan aamun tunneille asti. Meidän supersäästöhytti sijaitsi yökerhon yläpuolella, joten kuultiin nukkumaan kaaduttuamme ihan joka ikinen viimeinenkin tahti bilebändin setistä ja sen jälkeen hyttikäytävällä vasta kinkerit alkoivatkin. :D

Itse laivastakin tykkäsin ja bilebändikin oli ihan mainio. Lisäksi siellä oli jonkun drag-taiteilijaryhmän Eurovision-aiheinen show, joka oli näyttävä ja taitavasti tehty, joskaan itse Eurovision aiheena ei ole mulle henkilökohtaisesti kovin läheinen juttu!

Mutta hei. Se syy, miksi aloin edes kirjoittaa tästä risteilystä, oli se, että tuli vähän shopattua. By "vähän" I mean a lot. Mutta syytän kaveriani! Se aloitti, ja mä sain tartunnan. Ja sitten sille ostamiselle ei tullut loppua :D

Check it out:
 Lady Gagan Fame-tuoksua oon halunnut jo siitä asti, kun sain näytteen ensimmäisessä LivBoxissani.
 Ja tämän olin päättänyt ostaa ensin Teneriffan lentokentältä, sitten Gracelta. Kolmas kerta toden sanoo ja tuoksun kotiuttaa?
 Joku pullo piti saada. Vaihtoehtona oli Absolut Raspberry -vodka. Vodkan kohdalla näin visioissani konttaamista, oksennusta ja örveltämistä. Tämän kohdalla näin Baileys-kahvia ja Baileys-juustokakkua. Valitsin tämän.
 Tämä piti saada, koska se oli kullan värinen. Tietenkin.
 Prismasta ostetun 1. tuotantokauden rinnalle piti saada 2. tuotantokausi ja olihan se fiksumpaa ostaa laivalta (35,90) kuin naapuri-Prismasta (44,95).
 The London Tea Companyn teet oli tarjouksessa ja olisin halunnut kaikki viisi eri makua. Ja kaikki 7 eri Kusmi-teetä myös. Raja oli vedettävä johonkin, joten tuliaisteeksi kotiin valikoitui tämä, seljalla ja aprikoosilla maustettu valkoinen tee.
 Karkkiaaaaa! Itselle ostin Lion-suklaata ja Rollo-toffeeta, isoveli saa tämän Barca/jalkapalloaiheisen namipussin ja jrernalle toin samanlaisen ManU-aiheella ^^
Ja puhelinkin sai jotain. Kaveri osti ensin kaksi, taisi olla pupu ja pöllö, ja sitten keksin, että munkin pitää saada blingiä puhelimeen. Mukaan valikoitui sitten tämä nukkuva kissa, joka kiinnitetään puhelimen kuulokereikään. Vuoden turhake? Mutta on se söpö. Ja muistuttaa joka päivä Muskauksesta <3

Shop, shop. Ostolakkovuosi koki pahan takaiskun, mutta sovittaisko vaikka, että ostolakkovuosi ei oo voimassa merillä? Jooko?

2 kommenttia:

annakristiina kirjoitti...

Hei tosi kiva teepakkaus -kilpailee melkein Clipperien kanssa! :)

Jo kirjoitti...

Eikös! Tykkään tuosta alaosaan painettavasta kolostakin, josta on kätevä ottaa teepussi kuin automaatista konsanaan :)