torstai 14. maaliskuuta 2013

5 hyvää asiaa tänään

1. Kauhee lenssu iski. Eilen illalla olin ihan varma, että tämä on kuolemaksi. Tänään tuntuu huomattavasti paremmalta, ja seuraa pitää kasa naistenlehtiä ja pätkiksiä.
2. Kivasta mukista teetä (ja kahvia, vaikka se ei nyt maistukaan). Teevalikoimakin on hyvin rikas; Clipperin sitruunaa ja inkivääriä tai Teekannen vihreää teetä jossa inkivääriä ja appelsiinia. Oh, the decisions, the decisions. Mon Amour vaniljakahvi on herkullista, mutta ei sovi mulle lainkaan, kun olen niin herkkä kofeiinille. Jos haluaa herkkukahvia, pitää kärsiä seuraukset, tärinät ja huono olo.
3. Tuleekohan tästä nyt lifestyle-muotiblogi kun esitellään Minna Parikkaa :D
4. Villasukat on muodikkaat, right? Ainakin kun ne mätsää sisustukseen?
5. Tämän hetken kvartetti. Tämä blogikirjoitus ei ole Lumenen sponsoroima (valitettavasti) :D

-----------------------------------
Ja sit vielä hei:
Kannatti kitistä tänne askartelukirppiksen epäkohdista, koska universumi kuuli ja vastas heti! Seuraavana päivänä kun kirjauduin Facebookiin, oli siellä noin 150 viestin ketju, jonka aiheena oli se henkilö, jonka toimintaa pidin epäreiluna. Ilmeisesti, kyseinen tyyppi oli myynyt aitoina feikki/kopiotavaroita ja oli saanut bannit koko ryhmästä :D Myös kaikki ne sen postaamat kymmenet kuvat oli poistettu seinältä. Justice! Mun ei oo enää yhtään paha mieli, sillä nyt kaikki oikeesti kirppishengellä kuvia postaavat saa ansaitsemansa näkyvyyden ja vaikka mun setti ei ookaan käyny kaupaksi, tiedän faktana, että ainakin pari kolme tyyppiä on nyt nähnyt sen munkin kuvan. Jes! Kuin hyvä mieli voi tulla tämmösestäkin asiasta? Että kaikki pelaa reilua peliä samoilla säännöillä? \o/

Ei kommentteja: