sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

On siis kevät

Mulla on kevätflunssa. Inhaa!

Pienissä kuumepäissäni en kestänyt enää sohvalla loikoilua (toki olin eilen juhlimassa opiskelukaverin kolmekymppisiä, flunssasta viis! Mutta noin muuten sohva on bestest friend just nyt ollut) ja päätin suorittaa hieman kodinhoidollisia askareita.

Aiemmin viikolla pesin neljä koneellista pyykkiä ja koin nyt, että olisi aika viikata pyykit. Mutta kas! Tartuin pyykkitelineellä ensimmäisenä verhoihin, jotka ostin helmikuussa kirpparilta kahdella eurolla ja jotka sain viimein tällä viikolla pestyä. Nehän pitäisikin saada ikkunaan nyt just heti. Kevätverhojen vaihtoon siis!

 Ei muuta kuin kiipeämään tuolille, irrottamaan mustat talvikauden verhot nipsuista ja sitten kädet vapisten kiinnittämään uusia verhoja katonrajaan. Operaation jälkeen oli niin kova hiki ja huimaus, että koin sohvan ja Midsomerin Murhat taas hyvinkin kutsuvina. Mikä siinä on, että kipeänä ei koskaan malttais vaan olla?
Vaan kylläpä vaan tällaisena sateisena kevätsunnuntainakin maailma kirkastui vähän, kun vaihtoi vaaleat verhot ikkunaan.

Joko kaikilla muilla on ikkunat pesty ja kevätverhot vaihdettu?

Ei kommentteja: