sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Jumi

Nyt on hirvittävä kirjoitus- ynnä muu jumi päällä. Oon miettinyt monena päivänä, että pitäis päivittää tännekin jotain kuulumisia tahi muuta jännittävää ja ideoitakin on muutama, mistä voisi taas höpötellä, mutta en vaan saa päätä auki. Höh.

Muutenkin on vähän jumijumijumi ja kotihommat seisoo, kun en saa aloitettua. Lukemattomiin Facebookin kirppis- ja vaihtokaupparyhmiin pitäisi kuvata tavaroita myyntiin/vaihtoon tavaranvähennyshengessä, mutta kauhea vaiva semmoisestakin.

Kai se siitä jossain vaiheessa.

Männäviikolla (tarkalleen 2,5 viikkoa sitten) olin käymässä kaveripariskunnan kotona kaffella ja siellä kaveripariskunnan mies kokosi palapeliä, kuulin ohimennen. Siinä samassa muistin, että mulla on jo kauan ollut 1000 palan Audrey Hepburn - Breakfast at Tiffany's -palapeli, jota en ole vielä koskaan koonnut valmiiksi asti.

Edellisessä asunnossa sain noin 700 palaa kokoon, kunnes luovutin - jäljellä oli 300 mustaa palaa ja kissa, mitä mainioin palapelinkokoamisassistentti (NOT!), oli palaamassa kesälomalta kotiin. Siivosin keskenjääneen palapelin siis kaappiin ja siellä se on saanut olla, monta vuotta. Nyt sitten kaivoin kimmokkeen saaneena sen esiin ja olen koonnut sitä aina ohimennen jonkun osan kerrallaan. Ne ensimmäiset 700 palaa sain taas paikoilleen silloin tällöin tehden vajaassa viikossa, mutta nuo viimeiset mustat palat... Voi argh, että voi turhauttaa! Mutta tällä kerralla en aio lannistua.

Audrey Hepburn, Technicolor... Easy. Teetä pitää olla!

Breakfast at Tiffany's - gotcha.

Hei reunat! 2 palaa puuttuu, eivät sovi - jossain on oltava 2 virhettä.

Savuke, holkki ja hansikas alkavat muodostua.

No niin, käsi almost done.

Kaulakoru, korvakoru.

Aika scary face.

Käsivarsi alkaa muodostua.

Rintakehä done, leukakin on jo löytynyt.

Kato moro Audrey, iho on kasassa! Nyt sitten puuttuu enää kaikki mustat...

Alareunan mustissa paloissa onneksi lukee sinisellä leffan näyttelijöiden nimiä.

Isot mustat alueet ja parin palan kokoisia osioita puuttuu...

Sitten enää neljä isointa mustaa aluetta!

Siis ihan just kohta on oikea yläkulma valmis!
Ihan sairaan hidasta tää loppuosa, kun pitää koittaa joka ikinen mahdollisesti sopiva pala, että "onkse tää? onkse tää? onkse tää?" En luovuta. Noin 150 palaa enää. Sit otan kuvan, ihailen hetken saavutustani ja puran koko homman. Laitan sen vaihtokauppaan tai myyntiin. Kyllä on hulluutta ihmisen elämä täynnä! :D

3 kommenttia:

T. kirjoitti...

Mitäs mittään ku hankit tohon lasin ja kehykset, niin siinä on hyvännäkönen taulu seinälle! Palapelin kokoaminen on kyllä kivaa niin kauan kunnes tulee nuo tasaväriset.

Jo kirjoitti...

No taulu olis kyllä järkevähkö oikeutus tuon pitämiselle. :) Eilen illalla ja tänään on edistyny niin että, nyt on enää suurin, 80 palan aukko jäljellä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Joko olet myynyt kyseisen palapelin? Vai päätitkö pitää itselläsi?