perjantai 7. maaliskuuta 2014

Maaliskuun Livbox

Ihanan keväistä perjantaipäivää saapui ilahduttamaan tällä erää viimeinen Livboxini. Tilasin itselleni joululahjaksi kolmen kuukauden laatikot ja uskottava on, että kevätkauden kolmas laatikko löysi tiensä perille tänään. Kovasti tykkäsin taas tämänkin sisällöstä!
 Hieman satunnaista, että kevään kolmesta laatikosta kahdessa on ollut hammastahnaa. Tammikuun laatikossa oli Emmellen valkaiseva tahna, tämänkertaisessa Oral B:n 3D White luxe, glamorous shine. Hah, eipähän tarvitse kauppareissulla ostaa hammastahnoja, kun niitä kannetaan kotiin Livboxissa. Sinänsä ei mitään valitettavaa ole tästä, käyttöön pääsee ajallaan. 75 ml:n ovh 3,99e.
 Cliniquen Colour Surge Butter Shine Lipstickiä sävyssä Pink-a-boo jo kokeilinkin huulille ja kieltämättä ehdin jo vähän ihastua. Huulirasvan koostumus ja tuntuma huulilla, mutta huulipunamaisesti sävyä samalla. Pink-a-boon sävy on mulle ihan nappi "my lips but better" eli todella lähellä omaa huulten sävyä. Tälle annetaan ovh:ksi 26,40e, joskin huulipunan pohjatarrassa lukee pienellä präntillä jälleen kerran "not for sale".
 Toinen "sample, not for sale" näyte boksissa oli Marc Jacobsin Daisy eau so fresh. Suihkautin heti kokeeksi muutaman supsauksen ja liekö kevät ja hyväntuulinen päivä saaneet pään pyörälle, mutta tykkään tästäkin. Kiva tuoksu! 1,2 ml:n näyte, ovh on 66,10e/50ml.
 Tukkatuotteet ja täysikokoiset tuotteet on aina kivoja, ajattelee Jo (näin sitä hullua huijataan ;D). Joka tapauksessa Loreal Elvital Fibralogy Thickness Booster on tosi hauska tuuheuttava tehotuote, jota ei näin runsastukkainen välttämättä kyllä tarvitsisi. Käytän varmasti silti! Pakkauksen ohjeissa lukee, että tuotetta sekoitetaan hiusnaamioon, mutta Livboxin omissa ohjeissa neuvotaan hiustenpesun jälkeen levittämään tuotetta hiuksiin ennen hoitoaineen levitystä ja huuhtelua. 30 ml:n tuubin ovh on 7,90e.

 Jurlique-merkiltä mukaan oli päässyt ruusuntuoksuista vartalovoidetta minituubi. Tuoksu on niin voimakas, että haistoin sen muovisen korkin läpikin! 15ml:n tuubissa lukee not for individual sale. Tuotteen ovh on 31e/150ml.
 Aiemminkin kevään bokseissa esiintynyt Lumene LAB tarjosi 15 ml:n purnukan korjaavaa yövoidetta. Tosi kivaa, musta on tullut yövoidehullu. Ja kuinka näpsäkkä tuo pikkupurnukka on reissupussissa! Ovh on 34,90e/50ml.
Bonukseksi sain lisätuotteena Essien Luxeffects-päällyslakan kiitoksena siitä, että olen ollut Livboxin ystävä jo niin pitkään. Aika kiva ylläri, kun en tiennyt, että tämmöisiä kiitostuotteitakin voi joskus saada. :) Kynsillä on ikivanhalla Mavalan ranskissetillä tehty manikyyri, kun yritän kulutella setin pois valikoimasta. Nimetön oli saanut sen verran osumaa, että kokeilin Essien hilelakan siihen päälle. Kuvasta ei kovin hyvin näe holoefektiä, mutta ihan hauska se on. Näkisin, että sutimalla vanhan lakkauksen päälle Essietä, saa lakkauksen kestämään hetken pidempään. Lakan ovh on 13,90e/13,5 ml.

Aikeissani ei ole heti perään tilata Livboxia uudestaan, vaikka sainkin jo tänään sähköpostin, jossa kehotettiin uusimaan päättynyt tilaus mitä pikimmiten. Katsotaan, josko jossain vaiheessa saisin taas käsiini tarjouksen tai alekoodin, jolla tilauksen saisi hiukan normaalihintaa halvemmalla.

Kuvat on otettu luonnonvalossa ikkunalaudalla (vastavaloon, kuissit) ja saavat minut odottamaan kesää vieläkin enemmän. Kesällä on tämänkin asunnon valo-olosuhteet hiukan paremmalla tolalla muutaman viikon, ennen kuin alkaa taas pimetä. Welcome to Finland!

Ei kommentteja: