keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Niin metsä vastaa...

Mä olen niin kiitollinen.
Viime viikolla huutelin universumille, että kaikki työt mulle (heti). Ja juuri sen sain mitä halusin.
Täällä on tämä viikko pakerrettu useamman eri projektin parissa, jotka on tulleet useista eri lähteistä - hassua, miten kaikki päätti tällä itsenäisyyspäivän lyhentämällä viikolla, että tarvitsevat mua. Ihanaa, kun on töitä! Ihanaa, kun on vihdoin taas kiire!
Mä olen kiitollinen perheestäni. Äiti soitti tänään hauskan puhelun ja molemmat saatiin jakaa hyviä uutisia, puolin ja toisin. Veli on tulossa illemmalla kylään, noutamaan päheetä bändipipoa, jonka tilasin hänelle Saksasta. Äiti lupasi puhelimessa, että maksaa sen joululahjaksi. Postiluukusta kolahti lappu, että noudettavissa olis paketti ja lähettäjän kohdalla lukee tätini nimi. Arvelen, että paketissa on lämmintä ja villaista.
Mä olen kiitollinen ystävistäni. Yks ihana kutsui itsensä kylään viime viikolla ja kylläpä tuli hyvä mieli - mä olen viime aikoina ollut maailman huonoin kutsumaan, mutta se ei tarkoita, ettenkö arvostaisi tai tahtoisi nähdä. Tänään olisin niin halunnut lähteä kaverin kanssa kahville, kun kutsuttiin - en vaan päässyt kaikista maailman töistäni irti. Viikonloppuna on tulossa yökyläilijä ja luvassa kirppiksiä, myyjäisiä ja askartelua - onpa kutsuttu bileisiinkin, mutta millään ei kaikkialle ehdi, vaikka haluaisi.
1.12. ei aamulla ollut joulukalenteria, mutta kauppareissulla hankin oikein joulukalenteriarvan. Koen olevani onnekkaalla tiellä, sillä kolmesta ekasta luukusta tuli jo sama symboli! Muutama lisää ja kiva joululahja kukkaron täytteeksi on mun! Olin lisäksi niiden onnekkaiden joukossa, jotka tänään sai verottajalta hiukan omiaan takaisin. Tässä tapauksessa kyse on parista kympistä. Koin, että kyseessä on johdatus, kun puoli vuotta sitten lopettamastani LivBoxista muistettiin mua tänään sähköpostilla. Siinä houkuteltiin tekemään uusi tilaus ja yllykkeeksi tarjottiin 20% alennuskoodi. Kappas, kun veronpalautukset ja 3kk:n joululahjatilaus LivBoxista oli melkein eurolleen saman verran.

Niin paljon kivoja ja hyviä asioita. Seuraavaks kanasoppaa, herkullinen tuoksu jo leijailee nenään.

2 kommenttia:

annakristiina kirjoitti...

Kivoista asioista on kiva lukea! :) Kiitos näistä!

Jo kirjoitti...

Ilo on minun puolellani! :)