maanantai 30. joulukuuta 2013

Loppuvuoden tunnelmia

Hupsis, niin se vaan livahti pari viikkoa kirjoittamatta, kun taisi joulufiilis tempaista mukaansa.

Kamera oli mukana joulunvietossa, mutta en muistanut kaivaa sitä kertaakaan esiin kassista. Ei siis hirveästi voi nyt tunnelmoida joulukuvilla! Joulu kuitenkin sujui varsin leppoisasti perheen kanssa, Skip-Boa pelaten, telkun jouluohjelmia katsellen, herkullisia jouluruokia syöden... Ihan perusjuttuja!

Ajattelin näyttää muutaman jutun, jotka sain lahjaksi tänä jouluna. Meillä ei hirveästi lahjoja saa, ellei nimenomaan jotakin tiettyä pyydä - ja mä en keksinyt sitten millään, mitä pyytäisin. Joitakin juttuja oli kuitenkin eksynyt pukinkonttiin:
 Tämmöisen lähes samanlaisen, mutta valkoisen, valoryijyn oli äiti ostanut itselleen työttömien työpajasta ja ihailin sitä kovasti marraskuussa, kun kävin isänpäivänä kotona. Vastaava, hieman kapeampi malli oli sitten päätynyt mun pakettiini myös. En ole vielä keksinyt ryijylle paikkaa omassa kotona, mutta ihan kivalta näyttää näin pimeällä väliaikaisessa paikassaan.

 Kuinka moni tunnistaa Ikean pöllökuosin? Tämmöistä äiti on meinannut mulle ostaa jo pitkään, mutta aina on ollut loppu varastosta. Ennen joulua kun käytiin Ikeassa, näin äidin heittävän kärryihinsä tämmöisen, mutta pysyin hiljaa. Mun paketissahan tämä tyynynpäällinen sitten oli. Sain myös vaaleanpunaisen, kissakuvioisen tyynyliinan, joka on tällä hetkellä pyykinpesukoneessa.
 Kosmetiikkaa sain tämän verran. Äiti lahjoi shampoolla ja hoitosuihkeella, ystäväinen muisti viidellä 50ml kroppatuotepullolla ja kuten aiemmassa postauksessa uumoilin, yhdeltä ystävältä sain kaksi Lushin kylpypalloa. Ihania tuoksuja!
 Vaatteita tarvitsinkin kipeästi, mutta niitä ei mun makuuni osaa kukaan ulkopuolinen ostaa. Niinpä sain hieman käteistä ja kävin tänään KappAhlin alennusmyynnissä hankkimassa blingiä uuteen vuoteen. En tiedä vielä päätyykö päälle huomenna vaalea t-paita, jossa blinginen mehiläinen, vai musta toppi, jonka kyljissä on mustaa kuviointia.
Ja tässä vielä pari kamua, joista mainitsin jo aiemmin. Ystävän lahjoittamat pöllökukkaro ja psykoottinen worry buddy :D

Niin pal kiitoksia kaikista lahjoista <3

PS. Yksi paketti on vielä tulossa jälkitoimituksena. Yksi töihini liittyvä taho muisti lahjakortilla, jolla sai valita nettipalvelusta kolme tuotetta, jotka toimitetaan minulle postitse. En oikein tiennyt miten päin olisin, mutta valitsin Fiskarsin veitsisetin, Iittalan Mariskoolin ja setin Iittalan Kastehelmi-tuikkukuppeja. I feel blessed.

1 kommentti:

T. kirjoitti...

Kivoja lahjoja, aivan ihana toi valoryijy! Mitenhän se tehdään, jos osaisin niin voisin tehdä itelle valkoisena :)