sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Ei huano.

Sain tänä viikonloppuna tänne köyhän naisen bed&breakfastiin viikonloppuvieraan ja varsin mukava ja vaiheikas viikonloppu on ollutkin!

Vierailuun on kuulunut sekä itsenäisyyspäivän vastaanoton ihmettely telkkarista, somepastaa (eli avokadopastaa), nelituntinen kirppiskierros lauantaiaamuna, ihanien naisten yhteinen joulukorttienaskartelupaja että myyjäiset VPK-talolla sunnuntaiaamuna.

Kirppiskierroksen saalis oli kohdallani varsin maltillinen:
 Kontista oli napattava sinisävyinen tyynyliina vierasvaraksi, kun kotoa jo löytyi samanlaiset keltaiset vieraslakanat.
 Kontista nappasin myös kaksi pientä pitsiliinaa yksivärisen ompelemani kangaskassin tuunaukseen.
 Paperinarua kannatti hamstrata kaksi pakettia kahta eri väriä, kun halvalla sai. Ei koskaan tiedä, milloin innostun askartelemaan paperinarusta. Mimmin kirppiksellä 0,50e/kpl.
Myös sydänleimasin oli otettava mukaan, kun oli niin halpa ja puhdas. Saattaapi olla, että päätyy askartelukirppikselle eteenpäin. Hassisella 2e.

Kirppiskierroksella oli tiukka neljän tunnin aikahaarukka, sillä klo 13 alkoi neljän ihanan ystävyksen yhteinen joulukorttienaskartelutuokio. Se sitten "vahingossa" venähti niin, että lähdettiin kotia kohti iltakahdeksan jälkeen. Kirppiksille lähdettiin noin 9.00 ja takaisin kotona oltiin noin klo 21, eli ihan kelpo päivän pituus! Sain askarreltua monen monituista korttia ja hauskaa oli samalla jutella niitä näitä. Välillä syötiin herkkupitsaa ja joulutorttuja. Näitä lisää!

Muun muassa tämmöisiä kortteja syntyi:


Tänä aamuna lähdin ystäväiseni kanssa VPK-talon joulumyyjäisiin kantoavuksi ja seuraneidiksi. Varsinaisen alkamisajan jälkeen kiersin kaikki myyntipöydät ja kyllä oli kaikenlaista tavaraa kaupan, ja itseni yllätti se, että hinnat olivat suurilta osin varsin edulliset, tai ainakin kohtuulliset. En itse hankkinut tosin mitään, ostin vain kolme (tyhjää) arpaa.

Nyt on sunnuntaita vielä pitkälti jäljellä ja olisi mitä hienoimmat mahdollisuudet tehdä jotakin kehittävää. Päällimmäisenä stressinaiheuttajana on kyllä huominen työprojektin deadline, joten saattaa olla, että alan piakkoin tehdä sunnuntaitöitä!

Ei kommentteja: