lauantai 30. marraskuuta 2013

Chemical Sister, osa: kaava alkaa muodostua

Mä olen nyt tarkkaillut neuroottisesti kosmetiikan kulutustahtiani neljä kuukautta ja havaittavissa on tietynlainen kaava. Olen nimittäin tässä neljän kuukauden otannassa havainnut, että joka toinen kuukausi multa loppuu purnukka jos toinenkin ja joka toinen kuukausi mun varastoista ei näy poistuvan juuri mitään.

Elokuun minisaaliin pohdinnat löytyvät täältä ja syyskuun lievän helpotuksen tunteista voi lukea täällä. Lokakuussa en kirjoittanut fantastisen jännittävästä kosmetiikkaelämästäni lainkaan, enkä aikonut julkaista mitään kuvasaldoakaan. Siksi oman muistini virkistämiseksi nappaamani kuva ei ole laadultaan mistään kotoisin, mutta näkee siitä nyt toki, että viime kuussa multa ei taaskaan loppunut juuri mitään:
I love raspberries & blackberries kylpyaine 500ml oli ihanantuoksuista ja aivan mainio kylpykaveri.
I love Banana Split -suihkugeeli 100ml oli esanssisen banaanikarkin tuoksuinen suihkukaveri. Hyvän mielen tavaraa!
Nivean In-shower voiteen näyte 50ml riitti pariin suihkukertaan. Ihan jepaa kamaa, mutta en osta täysikokoista tuotetta.
Loppui myös jälleen yksi töistä saatu Pepsodent, sekä Diorin silmänympärysvoidenäyte. Yves Rocherin tuoksunäyte ei jättänyt mieleeni mitään noottia, joten tuskin oli kovin merkittävä kokeilu elämässäni.
Muistin myös vaihtaa karvanajohöylän terän pitkästä aikaa.

Tämä marraskuu olikin sitten aikamoinen kylppärihyllyjen tyhjennyskuukausi. Jes!
 Lumenen Basic Blue käsivoidetta voin suositella niille, jotka eivät kestä rasvaista tunnetta. Imeytyy ainakin mulla tosi hyvin!
Lumenen Time Freeze kiinteyttävä päivävoide toimitti mulla yövoiteen virkaa ja levittelin sitä runsaasti myös kaulaan, dekolteelle ja niskaan. Ei imeytynyt huippuhyvin ja siksi en jää kaipaamaan.
Laivatuliaiseksi saamani L'Occitanen ruusuvartalomaito on makuuni liian ruusuisen tuoksuista, mutta kevyt maitokoostumus on mieleeni. Johan imeytyy! Pullo on niin kovaa muovia, että toista kertaa sitä puristaessani halkesi koko pullo. Kirkkaalla pakkausteipillä korjasin pullon, että sai käytettyä pullon sisällön.
 Neutrogenan Visibly clear pink grapefruit facial wash on ihana kasvopesu. Tuoksu on hyvä, pesutuntuma on hyvä, sen jälkeinen tunne iholla on hyvä ja pumppupullo on hyvä. Tuon tuotteen loppumisen jälkeen ihohuokoset laajeni välittömästi noin 300%.
I love Mint chocolate chip -suihkugeeli 100ml oli ihana After eight-suklaan tuoksuinen suihkukaveri. Nam!
Lushin Noubar-saippua pesi ihon natisevan puhtaaksi, mutta ei tuntunut silti pahalta. Saippua tuoksui tosi voimakkaasti pistaasipähkinältä ja saippuassa oli pähkinärouhetta seassa. Raapi inhasti. Tämä Noubar onkin jo lopetettu eikä sitä Lushista enää edes saa.
 Dermosilin Leave-in spray conditioner oli ihana tukansiloittaja, joka pelasti monta rastatukkapäivää. Liukasti myös lattian samalla, joten lopulta siirryin suihkimaan tätä hiuksiini vessanpöntön päällä.
Mirame kynsilakanpoistoaine on ihan perus.
Avenen lähdevesisuihke ei syystalvella ollut yhtä ihanaa kuin kesähelteillä, mutta freesasi meikit kivasti, kun suihki kasvoille meikkaamisen jälkeen. Loppuvaiheessa pullosta ei saanut enää mitään ulos vaikka sisältö vielä loiskuu pullossa.
Biothermin SOS kosteusnaamion näyte ja No7 Radiance revealed kuorintanäyte oli kivoja kylpykavereita. Kasvohoito samalla kun rentoutuu kylvyssä. :)
Vihoviimeinen töistä saatu Pepsodent kului myös loppuun.
 Lancomen Visionnaire on ihanantuoksuista kasvoseerumia. Ostaisin pullon, ellei maksaisi miljoonaa.
Yves Rocherin kiinteytysgeeli on ihan yhtä tyhjän kanssa, mutta tulipa käytettyä pois sekin näyte.
Foreverin aloe vera geelin levitin säärille sheivaamisen jälkeen. Mukava tunne.
Yves Rocherin Flowerparty tuoksunäytteestä mieleen tuli Escadan kesäiset kausituoksut.
Dermosilin tuotenäytteitä päätin myös kokeilla kasan. Hyasinttikäsivoide oli ihan ok, samoin peruskäsivoide. Foot Therapy jalkavoide on ihan liian kevyttä makuuni. Skin comfort tehoyövoide oli ihanan paksua ja hyvin imeytyvää, voisin ostaa kokonaisen purkinkin.
Kasvovesi oli tosi paksua, kuin geeliä, ja ihon pinta jäi nahkeaksi.
Kiinteyttävä Primo suklaageeli oli samaa yhdentekevää sarjaa Yves Rocherin geelin kanssa, mutta tulipa käytettyä pois.

Ihan kelpo pussillinen roskaa näistä pakkauksista syntyi, mainiota. Olen nimittäin aloittanut joululahjojen hamstraamisen itselleni ja aikamoinen pussillinen kosmetiikkaa on kertynyt jo kaappiin "joululahjojen avaamista" odottamaan. Vielä mulla on 24 päivää aikaa tehokuluttaa vanhoja juttuja kaapista pois, ennen kuin korkkaan uudet joululahjani :D

Ei kommentteja: