maanantai 25. marraskuuta 2013

Yläkulo

Ihana ystäväni kirjoitti muutamia päiviä sitten Facebookissa olevansa yläkuloinen. Miten hyvälle mielelle voi tulla jo pelkästään sellaisen lukemisesta?

Koska täällä ollaan viime aikoina oltu lähinnä alakuloisia, haluan tänään kirjoittaa näkyviin listan asioista, jotka ovat tehneet minut tänään yläkuloiseksi.

Kas näin:
1. Aamulla ikkunasta näkyi valkoisia jalkakäytäviä ja valkoinen päiväkodin katto, sekä kirkkaanvihreää nurmikkoa. Ei kaiketi lunta ollut satanut, mutta kosteus jäätynyt valkoiseksi hyhmäksi? Nättiä oli.
2. Aurinko. Ihana, armas aurinko on näyttänyt suloisen naamansa.
3. Työsähköpostissa odotti IIIIIIISO työ, jonka tein heti aamutuimaan ja sitä seurasi pienempi työ. Työt on kivoja! Antakaa mulle kaikki työt (heti). Ihmiset aina kitisee töistä, mutta mä olen alakuloinen silloin kun ei ole töitä.
4. Jopa se, että sain nuivasti minuun suhtautuvalta project managerilta tiedoksiannon, joka ei liity minuun millään tavalla ja joka itsessään oli tökerö minulle forwardoitu sähköpostikeskustelu, jonka alkuun PM oli kirjoittanut minua varten "saatesanoiksi" kolme kirjainta fyi, sai minut naurahtamaan. Kuinka tökerösti voi käyttäytyä? I'm saving your ass here, buddy.
5. Englannista tilaamani joululahja itselleni, Sleek Make Upin i-Divine luomiväripaletti (sävyssä Oh So Special, so pretty!) tupsahti postiluukusta.
6. Tupsahti myös saapumisilmoitus siitä, että toinenkin tilaamani joululahja itselleni on noudettavissa Ärrältä. Mä oon ollut niin kiltti itselleni! Pitänee postata näistä joululahjoistakin, jotka saan. ;)
7. Pääsin tänään vihdoin terkkarin vastaanotolle korvahuuhteluun. Toinen korvani on lievästi sanottuna ongelmatapaus, jonka kanssa olen käynyt lääkärillä/terkkarilla aikuisiällä kymmenkunta kertaa, milloin tulehduksen, kivun, tinnituksen tai vahatulpan vuoksi. Korva meni lukkoon keskiviikkona, joten liki viikon ehdin olla puolikuuro ja sain kuunnella pääni sisäistä kohinaa ihan antaumuksella. Se helpotuksen tunne, joka tuli, kun huuhtelussa tunsin korvan aukeavan ja aloin taas kuulla kirkkaasti...se on hyvä tunne. Se tekee yläkuloiseksi. :)

7 aihetta iloon, eikä kello ole vielä edes kolme iltapäivällä. Hyviä kaikuja myös eiliseltä, kun kävin joulumarkkinoilla, sorruin Sokkarilla huipputrendikkääseen tekstuurikynsilakkaan (kaikkea ne keksii!), näin ihanan ystävän juoruilun ja kaffen merkeissä ja käytiin leffassa katsomassa Nälkäpeli - Vihan liekit. Keitin ison kattilallisen intialaista kanasoppaa ja pizzaakin on. Ja Dexterin 6. tuotantokausi.

Paljon on hyviä asioita, kun välillä nostaa pään risukasasta.

2 kommenttia:

T. kirjoitti...

Yläkulo on hyvä. :) Vitsit mä tilasin yhden lahjan pakettiautomaattiin, ja voi jee kun sieltä oli mukava se noutaa; ei jonottelua ja odottelua, ja paremmin mulle sopivassa paikassa kuin nykyiset postipisteet. Plussat pakettiautomaatille! :)

Jo kirjoitti...

Kyllä, pakettiautomaatit on paras keksintö tolla rintamalla aikoihin <3 Mullakin on sellainen kätevästi tien toisella puolella marketin kauppakäytävässä. Harmi vaan että ainoastaan yksi mun käyttämä postimyynti tarjoaa vaihtoehdoksi automaattitoimituksen! Muuten pitää matkustaa naapurikaupunginosan Ärrälle, missä on aina huippujännää :D