tiistai 21. helmikuuta 2012

Kaikki oikein

Jo on palannut iloisesti melko eeppiseksi kehkeytyneeltä risteilyltään ihanien mussukoiden kanssa ja aika iloinen mieli on pitkästä viikonlopusta edelleen. Tänään piti herätä ihan liian aikaisin herätyskellon soittoon ja alkaa tehdä töitä, että saa kaiken palautettua deadlineen mennessä, mutta väsymyksestä ja pienestä edelleen jatkuvasta tärinästä huolimatta olen aika hymyileväinen...

Risteily oli huippuhauska, koska seurakin oli niin huippua. Iloinen humala, discojoraus ja omalta osaltani onnellinen loppu illalle teki niin hyvää! Eilinen päivä laivassa meni toipuen krapulasta, tyttöjen kanssa hihitellessä ja edellistä yötä (ei niin kovin) salaa pohdiskellessa. Kaikki oikein.

Odottelen kotiinkuljetettua ruokaa ja jatkan risteilylle hihittelyä. Mulle tästä riittää iloa vielä varmaan pariksi viikoksi :D Kunhan olen saanut RUOKAA, NÄLKÄ, niin pitää vähän imuroida ja mopata ja iltapäivällä yksi ystävä lupasi poiketa kylään, hengailemaan ja vaihtamaan kuulumisia. Jee, saan avautua risteilystä lisää, eikä tää kyseinen ystävä vielä ole tapahtumista kuullutkaan. Hih ja hih.

Katsotaas nyt, mihin tää viikko tästä kehkeytyy, jotain kivaa vois koittaa kehitellä mistä sitten taas blogata lisää!

5 hyvää asiaa tänään:
1. tehdyt työt
2. tieto, että lisää töitä on tulossa piakkoin
3. sain kivaa postia
4. ystävä tulee kylään
5. hyvä fiilis hyvästä viikonlopusta

Ei kommentteja: