perjantai 17. helmikuuta 2012

It's Friday I'm in love

Viikonloppu on käsillä, oh happy days :) Voisin tiskata ja vähän järjestellä asuntoa viikonloppukuntoon, kokkailla jotain kivaa perjantairuokaa, hakea viiniä ja rentoilla. Telkku.com uhkailee, että tänään illalla tulisi Matka maan keskipisteeseen ja se on ehkä katsottava! Myös kylpyhetki kasvo- ja hiusnaamioineen siintelee mielikuvissa.

Huomenna kivaa on luvassa illanistujaisten muodossa ystävien kanssa ja sunnuntaina pakkaudunkin muutamien kivojen kanssa ruotsinlaivalle, Itämeren aaltojen vietäväksi :) Tästä tulee niin kiva viikonloppu!

Vuoden ensimmäisen viikon jälkeen, jonka vietin Lapissa, ehdin hoitaa juuri sopivasti oman alan hommat pakettiin ja asiakkaalle suuren joulutilauksen jäljiltä ja sitten palasin jälleen kerran marketin pyörteisiin. Syyskuussa alkanut 3(+3) viikon sijaisuus piteni lopulta tammikuulle asti. Pari viikkoa tammikuusta vierähti jälleen kaupan alalla, kunnes varmistui, että saan tehdä 1,5 kuukauden sijaisuuden omalla, koulutustani vastaavalla alalla ja niiden töiden parissa nyt helmikuutani vietänkin :)

Vuoden alkuun on mahtunut myös paljon kaikenlaista kivaa, illanviettoja ja kavereiden tapaamista, pari brunssia, kampaajalla käynti, baarireissua ja leffassakin olen jo käynyt kahdesti, ohjelmassa on ollut sekä Vares että Saapasjalkakissa.

Hyvin alkanut vuosi jatkuu tänäkin viikonloppuna hyvissä merkeissä.

Ei kommentteja: