lauantai 18. helmikuuta 2012

Kaikkea

Mulla piti olla tänään illalla pirskeet tiedossa, mutta kun about 50% vieraista ilmoitti olevansa kipeänä, niin järjestäjä päätti siirtää kinkerit viikon päähän.

Mä olen kuitenkin ihan pelikunnossa, joten päädyin nyt ensialkuun ravitsemaan itseäni salaatilla nimeltä "Kaikkea".

Tähän gourmetherkkuun tarvitset kaikkia jääkaapista/kuiva-ainekaapista löytyviä salaattiin sopivia aineksia.




Omassa "Kaikkea"-salaatissani on:
1 ruukku Kartanonsalaattia
1 vajaa rasia miniluumutomaatteja
1 kokonainen kurkku
1 kokonainen vihreä paprika
puolikas punainen suippopaprika
1 purkki Apetina Feta snackia, mausteina oliivi ja valkosipuli
pari rkl vihreitä siivutettuja oliiveja
4 kpl fetatäytteisiä oliiveja
4 kpl aurinkokuivattua tomaattia




1 rasia hunajamarinoituja broilersuikaleita paistetaan
ja lisätään edellä mainittujen, yhteen sotkettujen ainesten sekaan



Huomataan, että joku kuituhärdellikin ois kivaa ja sekaan heitetään kaapista Salaattisekoitusta (cashewpähkinää, kurpitsansiementä, auringonkukansiementä), pinjansiemeniä ja krutonkeja.



Salaattikulhon pohjalle olin roiskassu ruokalusikallisen caesarkastiketta, jota salaattikastikepullossa oli vielä kyseisen roiskaisun verran jäljellä. Salaatti ei juuri kastikkeita kaipaa sen enempää, kun fetasnackin yrttiöljy on seassa joka tapauksessa.



Kaveriksi korkataan illan pirskeitä varten hankittu italialainen luomupunaviini.

Valmiista salaatista ei ole kuvaa, kun kameran paristot loppuivat strategisesti siinä kohdassa. Oli pieni härdelli kanoja paistaessa, että ensinkään löysin paristot, jotka kestäis edes näiden kuvien ottamisen ajan. Nyt on sellainen olo, että kuvissa on liikaa heijastavia pintoja ja mä varmaan näyn jossain kuvassa salaa. Kääk.

Ei kommentteja: