sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Unelmakoti?

Heipsan!
Harpataanpa ajassa taaksepäin elokuun puoliväliin ja katsotaanpa pari kuvaa hotellihuoneesta, jossa asustelin kesälomareissulla.
 Tykkään laminaattilattiasta, kevyistä huonekaluista, joiden alta on helppo siivota sekä seinällä olevasta säilytystilasta.
 Tykkään selkeästä eteisestä, jossa on paljon säilytystilaa ja useista pienistä eri valonlähteistä.
 Tykkään sängyn puhtaanvalkoisista lakanoista ja muhkeista tyynyistä ja peitoista.
 Tykkään erilaisista verhoista, joilla voi säädellä ulkoa tulevan valon määrää ja rauhallisesta istumanurkkauksesta, jonka valonlähde on sopivan pehmeä.
 Tykkään kylppärin maitolasiseinästä ja sen kauniista kukkakuviosta. Lasista ei tietenkään näe läpi, mutta huoneen valo loistaa pimeään kylppäriin ja päinvastoin.
Tykkään valkoisin kaakelein sisustetusta kylppäristä, koristelaatoista, suihkun syvennyskolosta, jonne voi sujauttaa shampoopullonsa, lasiseinästä, tummasta kivitasosta, kulhomaisesta lavuaarista tasolla ja kirkkaasta kylppärinvalosta, joka on sopiva mm. meikkaamiseen.

Hotellihuone on hotellihuone, mutta tämä on harvinaisen täydellinen makuuni. Pitäisköhän tehdä jotain radikaaleja muutoksia omissa asumisjärjestelyissä, että viihtyisi kotonaan yhtä hyvin? Vai pitäisköhän tehdä radikaali elämänmuutos ja alkaa matkustella, vaikka työkseen, että voisi aina asua hotellihuoneessa? :)

Ei kommentteja: