maanantai 8. syyskuuta 2014

Kemikaalisiskon kesälomakausi

Elokuussa oli vihdoin lomailun aika. Mitä loppui kylppärikaapin purnukoista?

 Kunnon satsi matkakokoisia pulloja!
* Bonacure Fibre Force hiusnaamion minikoon sain ystävältä. Olin jo käyttänyt oman Livboxista saamani vastaavan ja ihastunut täysin. Mahtavaa tavaraa! Aikeissa oli ostaa täysikokoinen tuote Tallinnan Kaubamajasta, mutta nuukuus iski enkä tarttunutkaan 14 euron hintaiseen purkkiin.

* Venus-teriä olen ostanut tänä kesänä 2 pakettia ja raaskin vihdoin vaihtaa terän höylääni. :D Stockan paketti maksoi 14e, Tallinnassa Rimi-ruokakaupassa 10e.

* Emmelle-hammastahnaa käyttelin ensin kotona ja säästin jämät viikon lomailuun, jotta oli sopiva matkamäärä mukaan otettavaksi. Valkaisevaa tämäkin.

* LivBoxista tullut Marc Jacobsin Daisy-tuoksunäyte oli ihan ok, mutta ei todellakaan ole unelmatuoksuni. En käytä enää. Liian kukkainen.

* Sim System4 yrttishampoo oli tosi pesevä ja väkevän tuoksuinen, mutta menetteli reissussa.

* Matkapullossa oli kasvojenpesua varten Neutrogenan Visibly clear-putsaria, jonka olen jo joskus täällä määritellyt loppuneeksi. Nyt se on loppu ihan virallisestikin!

* Piz Buinin aurinkosuojavoide vastasi tämän kesän palamattomuudesta. Toimi, aina kun muistin käyttää. Ja 15ml tuubistahan riitti siis noin kolmeen kertaan. :D

* Dermosilin 2 matkakokoista hoitoainetuubia loppuivat myös. Hyvää kamaa, tukka silisi oikein hyvin.

* Saksasta tilaamani Weledan granaattiomenasuihkugeeli vastasi loman suihkuhetkistä. Jännä tuoksu, mutta kiva voidemainen koostumus, joka ei kuivata ihoa.

Kotona käytettyjä:
* Tukka sai hoitoa ja kiillotusta kertakäyttöisestä pussukasta. Perustunee silikoneihin, mutta kyllä tuli sileä ja kiiltävä ponnari. :)

* Viimeinen synttärilahjaksi saatu kangasnaamio oli aloe veraa. Ihana!

* Itse keittämistäni saippuoista ekana käytin oliivi-rosmariinin, käsienpesuun pääasiassa. Varsin hyvä ja olen iloinen, että onnistuin. Superrasvoittamista täytyy vielä treenata; saippuassa oleva ylimääräinen (kosteutukseen tarkoitettu) rasva lähti ainakin tässä palassa sulamaan omia aikojaan saippua-alustalle ja hieman heikensi saippuan koossapysymistä.

* Tallinnan Lush piti tämän kesän reissulla kokea ehdottomasti ja ostin 3 kylpypommia ja yhden saippuan. Ekana pommeista käytin Dragon's eggin, joka oli omalla "hyvikset"-listallani. Kylpypommi alkoi vedessä vaahdota ensin rajusti, paksulla valkoisella vaahdolla. Pian se kuitenkin laimeni, eikä kova valkoinen kuori kunnolla meinannut liueta veteen. Sisäpuolen keltainen osio vaahtosi vedessä myös rajusti kovan kuoren murruttua, mutta lopulta jäljellä oli vain suuria palasia valkoista kuorta, jonka lopulta murensin ja liuotin kylpyveteen käsissäni. Ihmettelin tovin, miksi olin aiemmin tykännyt Dragon's eggistä niin paljon, kun tällä kertaa en oikein päässyt fiilikseen sen kanssa? Asia valkeni minulle lopulta kylvyn loppupuolella kun nousin istumaan ammeessa. Ai niin! Kylpyvesi oli kullankeltaista ja siinä välkehti loputon määrä pienenpieniä kultaisia hitusia. Lopulta kylpyä oli pakko pidentää ihan siitä ilosta, että kylpyvesi oli niin kaunista. Nyt muistankin taas, miksi Dragon's egg on hyvikset-listallani.
 * Synttärilahjaksi saamistani huokoslaastareista viimeinen tuli käytettyä...

* ...ja Tallinnasta piti toki heti ostaa paketti T-zonen vastaavia. Se on jotenkin todella tyydyttävää kuoria laastari nenältä ja katsoa, mitä huokosista on irronnut.

* Dermosil lähetti näytteen kasvojenpuhdistusliinasta, jolla pyyhin reissussa meikkiä kasvoilta ennen varsinaista ihonpuhdistusta. Ihan hyvä!

* Kesällä käytin myöskin Dermosilin näytteen itseruskettavasta. Epäilin pienen, kovan, TUMMANVIHREÄN rasvanokareen toimivuutta, mutta hieroin tuotenäytteen kuitenkin säärille. Ja voi pojat, kuinka olinkin väärässä epäilyineni. Vitivalkoisille kalkkunankoivilleni tuli luonnollinen, tasainen päivettynyt hehku, jota ei olisi arvannut feikiksi mistään. Jestas. Hyvä Dermosil!

Taisin viime kerralla myös mainita käyneeni kasvohoidossa ja tittidittidii, sama homma tälläkin kerralla: Kävin perjantaina samassa paikassa, samassa hoidossa. Ja arvaas mitä? Kosmetologi kehui, että viime kerralla hoitopapereihin merkityt epäpuhtaudet ynnä muut epämääräisyydet ovat suurimmaksi osaksi poissa. Iho on kuulemma huomattavasti paremmassa kunnossa nyt! Jes! :)

Näkyikö mitään jänniä tuotteita tai heräsikö mitään ajatuksia? Mä esitän tähän loppuun taas saman toiveen, kuin suurin piirtein joka kerta: Voiskohan multa tässä kuussa loppua niitä isojakin pulloja kylppäristä, että saisi uusia käyttöön ja enemmän säilytystilaa? :D

Ei kommentteja: