keskiviikko 15. toukokuuta 2013

What's up?

JoJo-landiassa on pitänyt kiirettä. Töitä ja ihmisiä ja menoja ja puuhattavaa. Tänään viimeinen päivä kakskasina, huomenna alkaa 365 päivän countdown tasavuosiin. Ai herrajjee.

Syntsäruusut tuli jo pari viikkoa sitten. Kyseinen kimppu on jo kuivattu ja koristaa makkaria toisen kuivatun kimpun kanssa samassa maljakossa.
Tämmöistä Strömsömäistä leipomista tapahtui vapun jälkeen. Jääkaapissa sulaneet pakasteleivonnaiset tosiaan kyseessä.
Olkkarin siluettikokoelmaan vaihdoin valkoisten taustapaperien tilalle värikkäät koristepaperit. Ilme muuttui kokonaan!
Hyvä herkkusalaatti, parempi mieli.
Äidin liinavaatekaapilta etsin pois käytöstä jääneitä lakanoita ravintolapäivän tarpeisiin. Silmiin osui samalla kerralla nämä, joista ilmoitin, että perinnönjaossa nämä tulee sitten mulle. Sain heti mukaani. Vihreitä pussilakanoita 2kpl, vaal.pun. oranssikukallisia aluslakanoita 2kpl, keltaisia ruusulakanoita 2kpl. Ei yhtään mun tyylisiä, ja silti jotenkin ihan mua. Kai sitä kesällä edes voi nukkua kukkakedolla? Tänään tulin tilanneeksi äidiltä isoäidinneliöistä virkatun sängynpeitteen, kun olen nähnyt sellaisen hiljattain sekä The Big Bang Theoryssa että Northern Exposuressa ja himoitsen! Mustaa siihen tulee pääväriksi tottakai ja toinen väri luultavasti vaaleanpunainen. Enemmänkin olisin halunnut siihen värejä, mutta äiti oli sitä mieltä, ettei rupea vaihtelemaan lankoja niin paljon. Katsotaan, mitä tästäkin tulee...
Ravintolapäivä on muuten _kolmen_ päivän päästä. Ja sitähän on tohistu Sinisen Siiven Satujen Annan kanssa jo viikkokausia. Paniikki alkaa olla käsinkosketeltavaa. Perjantaina lähden mm. essuni, servettieni ja kertsilautasteni kanssa Tampereelle ja panikoin vähän lisää. Mitä tästä vielä tulee? Pelkkää mainetta ja kunniaa ja hyvää fiilistä kuissit, mutta kyllä jo jännittää. Ravintolapäivästä luulisin tulevan oman postauksensa ensi viikolla, jos huvittaa sitten lukea tunnelmia.

1 kommentti:

annakristiina kirjoitti...

Kylläpä toi vihreä kangas vaan vieläkin silmää hivelee! :) Ja tosiaan, huomisaamuun voi vielä herätä suht normaalisti mutta sitä seuraavat parikymmentä tuntia onkin sitten yhtä hulinaa!