maanantai 6. toukokuuta 2013

LivBox toukokuu

Kääk! Toukokuu saapui kuin varkain ja monipäiväisten vappuhulinoiden sekä sosiaalisen elämän kiireiden vuoksi havahduin tänään aamulla siihen, että nyt tosiaan on jo toukokuun kuudes päivä. Sehän tarkoittaa JoJo-maailman ajanlaskussa sitä, että LivBox saapuu taas pian!

Huhtikuun boksihan oli ensimmäisen tilaukseni viimeinen ja silloin jäin miettimään, uusinko tilaukseni vai en. Kaksi sähköpostia Livboxilta se vaati, että päätös oli tehty; heikkona hetkenä puoliunisena sähköposteja lukiessani tulin kliksutelleeksi itseni tilauksenuusimissivulle ja ennen kuin huomasinkaan, olivat seuraavat kolme kuukautta tilauksessa.

No, siitä hetkestä, että tänään hoksasin uuden paketin pian tulevan siihen, että posteljooni soitti ovikelloani ja ojensi paketin minulle, meni ehkä kaksi tuntia. This is what I call the spirit of the universe. Suuremmat voimat vaikuttavat kaiken taustalla ;)

En tiennyt tämän kuun teemasta ennakkoon mitään ja muutenkin suuri tietolähteeni, Facebookin LivBox-sivu, oli ollut harvinaisen hiljaa tästä paketista. Olin siis jälleen jännän äärellä, kun vapisevin käsin availin mustan laatikon sulkemisteippejä ja varovaisesti irrotin tällä kertaa punaisen silkkipaperin sulkenutta tarraa. Katsopas kuvat, jos haluat tietää mitä paketissa oli.

 Kuvat saa klikattua isommaksi.
Eylure, Dr. Hauschka, Móa The Green Balm, Ciaté, Lavera ja Lash Card. Oijoijoi!
Eylure irtoripsitupsut. Onpas hauskaa päästä kokeilemaan! Olen aivan irtoripsinoviisi, mutta ehkä suurin syy, miksi niin kova meikki- ja kosmetiikka-addikti olen, on se, että rakastan leikkiä eri tuotteilla. Nämä pääsee leikkeihin mukaan ihan ilman muuta! Tämä on minipack, täysikokoisen ovh 8,95€.
Lavera Basis käsivoide. 20ml pikkutuubi on passeli käsilaukussa pidettäväksi. Sinne! 3,60€/20ml.
Ciatén kynsilakka, mulla kirkkaanpunainen sävy mistress. Kuinka söpö pullo, jossa koristeena suloinen musta rusetti! Ihan Audrey Hepburn-mäinen sävy. Ihan Loma Roomassa-fiilis. Tämä pullo on 5ml, ovh 11,95€/13,5ml.
Mysteerinen pikkuruinen valkoinen purnukka Móa The Green Balmia. Tämä on kuivaa ja ärtynyttä ihoa hoitavaa antibakteerista balsamia, joka sopii myös haavoihin ja kasvojen pesuun. Jännittävää. Täytyypä kokeilla. Heitän matkapussukkaan. Purkissa lie pari millilitraa, ovh 7,90€/15ml.
Dr. Hauschka Inner Glow huulipuna. Oijoijoi! Sävy violet marble, haluan jostain syystä kutsua sävyä tuollaiseksi malvansävyiseksi. Kivalta vaikuttaa joka tapauksessa. Tyylikäs hylsy. Näen jo, että tämä yhdistyy hienosti tämän hetken suosikkisilmämeikkiin, joka on shimmeristä vaaleanlilaa. ovh 24,90€/4,5g.
Lash Card. Estää ripsiväriä paakkuuntumasta. Meikkitaiteilijoiden salaisuus. I have no idea what this is or what it does, but I'll play. Kokeillaan nyt, kun kerran sain! Kuvassa näkyy muuten tämän hetken lakkauksetkin. Kuivahtamassa ja loppumassa olevaa La Femmen magenta-sävyistä kynsilakkaa pari kerrosta ja kärjissä liukuvärityyppisesti H&M:n "Jo is in the house"-sävyistä glitterlakkaa. Pakko oli saada tuo jälkimmäinen, sillä Jo todellakin on in the house!

Semmoinen paketti tällä kertaa. Pääsi yllättämään sekä saapumisellaan että sisällöllään. Kevään alkamisesta villiintynyt girlygirl sisälläni kirkuu "squeeeeeee!" ja on onnellinen.

Ei kommentteja: