sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Myyjäissettiä jälleen

Tässä iltasella on mennyt yllättävän paljon aikaa hiusklipsujen ja korviksien parissa. Itse myytävät tuotteet Someron Ruokava-messuja varten (1.-2.12.) ovat olleet valmiina jo pitkän aikaa, mutta niiden pakkaamisessa on ollut sellainen näpräämisurakka, että huh ja huh. Luulin, että niiden pakkaaminen olisi luokkaa "tuosta ja tuosta, valmis", mutta tuntejahan tähän on mennyt. Siispä esittelyssä ei nyt olekaan kaikki loput tuotteet, vaan ainoastaan klipsut ja korvakorut.

Hiuskoruissa kaupasta valmiina ostetut klipsut, kierrätyspitsiä ja käytettynä ostettuja nappeja. Pahveista leikkasin sopivan kokoisia suorakaiteita, vedin mattoveitsellä niihin kaksi pystysuoraa viiltoa ja sitten klipsu muodostuneeseen suikaleeseen kiinni. Lähikuvassa osasta tuotteita tämän näkee käytännössä. Takapuolelle liimasin tuotetietolapun. (kuvan vasen yläkulma)

Näihin korvakoruihin olen itse ihan hirmuisen tyytyväinen! 100% villaa olevat huopapallot korvakoruina. Myös pahveista tuli kivat! Pahvisuorakaide, nitojalla kiinni pala vihreää kuviopaperia, neulalla paperiin kaksi reikää ja rei'istä korvakorujen koukut läpi. Jee jee!

Näissä korviksissa hiukan variaatiota enemmän, koukuissa kiinni metallilankaa, lasihelmiä ja muovihelmiä. Taustapahvit samalla periaatteella kuin yllä, paperi vaan erilaista turkoosia/vaaleansinistä.

Ja sitten vielä 4 paria erilaisia versioita, ihan jopa punaiset joulupallot ovat päässeet korvakoruiksi! :)

Näistä olen ajatellut, että hiusklipsit maksaisivat 3e/kpl ja korvikset 5e/pari.




Ei kommentteja: