keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Pilkahdus

Jonkinlainen pieni innostuksen pilkahdus on havaittavissa tänään. Mun jopa semisti tekee mieli tehdä tänään jotain. Jotain kodin tai projektin hyväksi. Ihmeellistä on se, eipä nimittäin ole moti viime aikoina asunut mun kanssa samassa osoitteessa. Sain kuitenkin jo aikaiseksi kuvailla juttuja, joten here:





Pahoittelen kuvan huonoa laatua. Sain eilen ihanan pienen paketin Floridasta <3 Tilasin naapurin ystävättären kanssa yhdessä Buymebeauty.comista muutamia tuotteita, osa sellaisia joita ei Suomesta saa, mutta olemme tottuneet käyttämään ja matkoilta ostamaan. Oli siis pakko lähettää tilaus Floridaan ja voi kuinka onnelliseksi eilen tulin sen saapuessa. Oma pakettini sisälsi kuvan tuotteet:
- Maybellinen Pure concealer -puikko, joka on minun iholleni huippuhyvää kamaa ja peittää pienet virheet täysin. Vanha oli lopussa, mutta nyt on uusi kappale tilalle.
- Cover girlin Clean pressed powder sävyssä Natural ivory. Käytössä oleva puuteri on vähän liian vaaleaa ja goottia. Kokeiluun tuli tämä, kun maksoi 4 dollaria.
- Maybellinen Intense volume XXL mascara, kokeiluun kun vanha Lorealin ripsari on kuivahtamassa.
- Revlonin Liquid Quick dry-kuivattajalakka kokeiluun, koskaan aiemmin en ole vastaavaa omistanut. Kokeilin jo heti eilen, toimii!!!

Lisäksi päivitys tällä hetkellä käytössä olevista tuotteista:



- Iltaisin pesun jälkeen kasvoille Lumenen Vitamin C+ yövoidetta. Muistelin tämän jääneen kaappiin ärsyttävän nihkeyden ja ällöttävän hajun vuoksi, mutta nyt kun on ollut käytössä noin kuukauden, niin ei tämä nyt liiemmin ole ärsyttänyt. Ei kai tämä mikään huipputuotekaan ole, mutta kelpaa loppuun kulutettavaksi.
- Pesun jälkeen hiuksiin jätettävä Paul Mitchellin The Conditioner-hoitoaine. Ostin tämän aikoinaan kampaajan suosituksesta kun minulla oli hiustenpidennys ja pidennysten latvoja tuli hoitaa tällä. Tämä jäi osin käyttämättä, kun paakutti hiuksia ja keräsi niihin pölyä! Ihan totta, hiuksista sai usein harjata pois paakkuja, joissa oli pölykikkareita. Tavara on turkoosia (...okei...) ja haisee epätavalliselta kosmetiikaksi. Ei kuitenkaan pahalta, mutta en myöskään osaa sanoa, mikä luonnollinen tuoksu olisi samanlainen kuin tämän tuoksu. Tätä on nyt kuitenkin tullut käytettyä jokunen kerta taas, ja ihan toimivaa on. Hiukset tulee tosi raskaiksi latvoista ja kampaus ei ole mitenkään kuohkea, kun hiussuortuvat vetävät jo päälaelta hiuksen päätä pitkin. Ei kuitenkaan ole paakuttanut ja pölyttänyt hiuksia enää.
- The Body Shopin greippivartalovoide on ylennyt jalkavoiteesta vartalovoiteeksi. Ihanan kevyttä tavaraa, jota voi huoletta käyttää juuri niin reippaasti kuin haluan (5 pumpun painallusta molemmille säärille, 4 käsivarsille) ja levittyy hyvin ja imeytyy nopeasti. I-ha-naa, sillä vihaan nihkeää tunnetta, joka monista rasvaisemmista rasvoista jää.
- The Body Shopin mansikkavartalovoide aleni jalkavoiteeksi, sillä jätti säärille nihkeän kalvon ja ärsytti. Greippi taas oli liian kevyt jaloille. Niinpä vaihdoin voiteet päittäin ja ihan optimi ratkaisu oli se. Mansikka kosteuttaa jalkoja riittävästi ja kun vetää villasukat jalkaan, pieni nihkeys ei haittaa. Tuoksuu taivaalliselta, niin kuin jalkavoiteen mielestäni kuuluukin.
- Käsivoiteena edelleen Glamour of Swedenin skincare hand and nail cream, jota en voinut aiemmin käyttää jo mainitun minua suunnattomasti ärsyttävän käsiin jäävän nihkeyden vuoksi. En voi tahmatassuillani koskea moneen tuntiin minnekään ja aaaaaarrrgghhh, ärsyttää. Noh, ostin apteekista puuvillahanskat ja nyt iltaisin viimeiseksi pedissä rasvaan krokotiilinnahkaiset käteni ja vedän hanskat päälle. Jossain vaiheessa yöllä herään, riisun hanskat ja nukahdan. Tai jos en herää yöllä, niin herään aamulla ilman hanskaa tai molempia. Tänään heräsin hanska toisessa kädessä, toinen oli tyynyn alla. Jännää. Vielä ruotsalainen glamööri ei ole krokotiilinnahkaani pehmittänyt, mutta oletan pitkäkestoisen hanskakuurin tekevän asialle jotain.

Lopuksi kuva viikonlopun tekstiilisaldosta:



Ylärivissä 2kpl noin 40v vanhoja äidin lapsuudenkodin naapurissa asuneen vanhapiika-Ellin ompelemia tyynyliinoja. Ja nyt ne ovat minun. Melko retrot ruskeakuosiset tyynyliinat, joiden keltaisiin ruusukuvioisiin koristenauhoihin kuitenkin rakastuin. Ovat vielä niin vanhaa mallia, että sivujen aukot solmitaan nauhoilla kiinni, että tyyny pysyy sisällä. Keskellä tummanvihreä jouluverho, joka päätyy joko verhoksi joulunajaksi tai kankaaksi ompeluksiin. Reunassa metrikaupalla mustapohjaista kukkakangasta, joka on ollut verho ja josta haaveilen mekkoa.
Keskirivissä valkopohjainen joulutyynyliina, jossa punaisia marjoja. Käyttöön menee jouluksi. Vieressä keltainen ruusutyynyliina, jonka on ommellut joko mamma tai isän serkun vaimo.
Alarivissä vaaleapohjaiset retroverhot, joissa oransseja isoja kukkia. Menevät ehkä keittiöön talveksi kirkastamaan päiviä. Keskellä vaaleapohjaista kukkakangasta, josta ensi viikon ompelupiirissä ystävän luona ompelen irtopäällisen omistamaani nojatuoliin. Reunassa vielä vaaleanpunaiset pitkät sivuverhot tuollaista läpikuultavaa kangasta, en nyt muista miksi sitä kutsutaan. Menevät joko käyttöön tai ehkä kirppikselle. En vielä tiedä.

Että semmoista tällä kertaa. Kuvattu on ja suunniteltu on ja iloittu on. Tänään illalla vien itseni ulos, ystävän kanssa Viskibaariin yksillekaksille.

Ei kommentteja: